RESTAURANT
Ozonvann tar renhold til et nytt nivå
​
Ozonvann er særdeles velegnet for restauranter som har mange og komplekse behov for smittevern og trygge hygieniske forhold
​​
Bruksområder:
Hygiene
Kjøkken:
-
Vask og skylling av hender i forbindelse med tilberedning og håndtering av mat.
-
Skylling av salat og grønnsaker, kylling og andre råvarer under tilberedning.
-
Desinfisering av produksjonsutstyr, kniver, skjærefjeler, benkeplater osv.
-
Vask av gulv og kjøkkenlokale. Vask og desinfisering av avfallsdunker.
​​
Søppelrom:
-
Spyling, rengjøring og desinfisering av søppelkontainere, vegger og gulv
​​
Serveringslokaler:
-
Enkel rengjøring og desinfisering av bordflater og møbler ved bruk av sprayflasker med ozonvann. Håndhygiene for personalet.
​​
Spisebestikk:
-
Ved skylling i ozonvann etter oppvask oppnås skinnende blankt bestikk, uten skjolder og flekker etter oppvasken som ofte betyr mye merarbeid for personalet.
​​
Barer:
-
Bardisker og bordflater, arbeidsområder, utstyr og vask av glass. Generell håndhygiene for personale.
​​
Rengjøring:
-
Generell rengjøring av alle gulv og flater. Skaper et hygienisk og godt inneklima
​​
Gjester:
-
Toaletter, urinaler, håndvasker og lokaler generelt.
Luktfjerning
Toalettområder og søppelrom:
-
Ozonvann eliminerer bakterier og sopp som er kilde til lukt.
-
Ved bruk av ozonvann avgis små, men effektive, mengder ozongass til omgivelsene og skaper ren og luktfri luft
​​
Annet
Speil og vinduer:
-
Ozonvann er effektivt til rengjøring og pussing av speil og vinduer. Etterlater ikke skjolder som ofte oppstår ved bruk av andre vaskemidler, samtidig som det er nærmest kostnadsfritt
​​
Drikkevann:
-
Ozonvann er oksygenrikt, bakteriefritt og godt å drikke. NB! Vannet skal stå i ca. 30 minutter etter at det er tappet slik at ozonet får tid til å omdannes tilbake til oksygen
​​
Isbiter:
-
Ozonvann har en spesiell egenskap når det fryses og gir krystallklare isbiter.
​​
Fisk og skalldyr
Ozonvann er ideelt til behandling og tilberedning av fisk og skalldyr. Ozonvann sikrer eliminering av uønskede bakterier og fjerner eventuell lukt fra råvarene. De best renommerte sushi restaurantene i Norge bruker som standard ozonvann under tilberedning.
Servering
Ozonvann sikrer enkelt hygienisk trygge forhold under servering. Det gjelder både håndhygiene og serveringsbrikker, servise, bestikk og annet utstyr